41a Setmana del Llibre en Català

Cartell 41a Setmana del Llibre en Català. Font: Setmana del Llibre en Català
Barcelona
Divendres, 08/09/2023 fins Diumenge, 17/09/2023

El festival literari és organitzat per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i tindrà lloc del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona. Comptarà amb taules rodones, presentacions de llibres i actuacions, entre altres activitats.

Del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona, lectores, editores, llibreteres i autores tenen una cita literària imperdible: la 41a Setmana del Llibre en Català organitzada per l'Associació d'Editors en Llengua Catalana. Enguany, el festival per excel·lència del llibre en català dona la benvinguda a una nova edició, amb més de tres-centes activitats per satisfer a tots els públics i promocionar la literatura catalana.

Les persones que s'hi apropin podran gaudir de forma gratuïta de presentacions de llibres, debats literaris, recitals de poesia i concerts, entre altres. A més, es contarà amb la participació d'autores catalanes com Gemma Ruiz o internacionals com Roger Griffin, i moltes altres que ja consten a la programació oficial.

La major part dels dies, els actes començaran a partir de les 11 h i s'allargaran fins a dos quarts de nou de la nit, tot i que és recomanable consultar els horaris a la web. Hi haurà un total de dos-cents vuitanta-set mòduls d'expositors, tres escenaris, zona de tallers, espais de lectura i servei de bar.

Data: 

Divendres 08 set

Hora: 

16:30

Organitzador: 
Associació d'Editors en Llengua Catalana
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@editors.cat