5a edició Festival Kapura

1a edició Festival Kapura, joves a la dansa ecstàtica. Font: Festival Kapura
Barcelona
Divendres, 08/09/2023 fins Dissabte, 09/09/2023

El Festival Kapura és una trobada autogestionada dirigida a joves interessades en l'autoconeixement i l'espiritualitat. El programa està carregat de tallers i actuacions per descobrir-se i reconnectar.

El 8 i 9 de setembre a l'Espai Jove Casa Sagnier, de Barcelona, tindrà lloc el primer festival d'autoconeixement per a joves, el Festival Kapura, creat per un grup de persones amb la voluntat d'aprendre i descobrir-se en un entorn de calma i relaxació per escoltar-se en comunitat. L'esdeveniment autogestionat s'adreça a joves d'entre setze i trenta anys interessades en l'autoconeixement o l'espiritualitat.

Les voluntàries han preparat una programació carregada d'activitats i tallers, sobre gestió emocional i alimentació conscient, per exemple. També s'oferirà una classe de dansa ecstàtica i un concert de cambra de flauta travessera i arpa. Per assistir-hi, cal comprar l'entrada a preu simbòlic que permet l'accés a totes les activitats.

A més, les participants han d'omplir un formulari amb les dades personals, tenint en compte que les activitats i els espectacles tenen places limitades. Les artesanes també hi són benvingudes, ja que hi ha la possibilitat d'exposar les creacions contactant amb les organitzadores.

Data: 

Divendres 08 set

Hora: 

10:30

Organitzador: 
Festival Kapura
Correu electrònic de l'organitzador: 
festivalkapura@gmail.com