Projecció del documental 'Encara hi ha algú al bosc' i taula rodona amb les protagonistes

Projecció del documental 'Encara hi ha algú al bosc'. Font: Col·lectiu Cultura i Conflicte
Barcelona
Dimecres, 20/09/2023

L'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) projectarà el documental als Cinemes Girona de Barcelona el 20 de setembre a les 19 h, una peça que dona veu a les dones supervivents violades durant la guerra de Bòsnia.

En el marc del guardó del Premi ICIP, l'Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) projectarà el documental 'Encara hi ha algú al bosc', dimecres 20 de setembre a les 19 h. Les interessades podran visualitzar-lo als Cinemes Girona de Barcelona. Es tracta d'un film que recull les experiències de dones violades durant la guerra de Bòsnia i Hercegovina, 25 anys després dels Acords de Dayton que van posar fi al conflicte.

La producció, dirigida per Teresa Turiera-Puigbò, dona veu a les supervivents i mostra la seva valentia per trencar el silenci i lluitar contra l'estigma i la indiferència. Després del documental, hi ha prevista una taula rodona amb la directora i algunes de les protagonistes. Ambdues activitats compten amb la col·laboració del col·lectiu Cultura i Conflicte.

Anualment, l'ICIP lliura el premi 'ICIP Construcció de Pau' al Parlament de Catalunya. En aquesta nova edició, s'ha premiat les entitats de Bòsnia i Hercegovina, Dones Víctimes de la Guerra i Infants Oblidats de la Guerra, històries protagonistes del documental.

Data: 

Dimecres 20 set

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)
Correu electrònic de l'organitzador: 
icip@icip.cat