Convenció del Cant Coral a Catalunya

Cartell de la Convenció del Cant Coral a Catalunya. Font: Moviment Coral Català
Girona
Divendres, 29/09/2023 fins Dissabte, 30/09/2023

Girona donarà rellevància al cant coral els dies 29 i 30 de setembre amb la Convenció del Cant Coral a Catalunya, impulsada per la confederació Moviment Coral Català. Les jornades es desenvoluparan a l'Auditori i a la Casa de Cultura del municipi.

El Moviment Coral Català ja ho té tot a punt per a la nova edició de la Convenció del Cant Coral a Catalunya. Enguany, serà Girona el municipi que acollirà les jornades, que tindran lloc el 29 i 30 de setembre a l'Auditori i a la Casa de Cultura de la vila. Es tracta d'un esdeveniment que pretén agrupar a les dirigents de federacions corals, directores de cors, cantaires, compositores i editores.

Divendres 29 de setembre es donarà el tret de sortida amb un concert inaugural participatiu a l'Auditori, on s'interpretarà 'Missa Nelson' i la cantata 'El gran dia de Girona'. Serà el dissabte quan la Convenció es traslladi a la Casa de Cultura de Girona, amb diverses taules rodones, presentacions de llibre i projectes relacionats, exposicions i un sopar amb cants de taverna.

Totes les activitats que han estat programades són lliures amb aforament limitat. Les interessades en participar en el sopar especial de clausura han d'adquirir prèviament el seu tiquet.

Data: 

Divendres 29 set

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Moviment Coral Català
Correu electrònic de l'organitzador: 
mcc@mcc.cat