Projecció del documental 'Rebeldía Centroamericana'

Projecció del documental 'Rebeldía Centroamericana'. Font: Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF)
Barcelona
Dimecres, 04/10/2023

L’Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF) ofereix la projecció del documental el dia 4 d'octubre a les 19 h, a la seu de l’entitat, film que dona veu a les joventuts que s’organitzen en regions de l'Amèrica Central.

Per a les persones interessades en els moviments internacionals, l'Associació Catalana d'Enginyeria Sense Fronteres (ESF) projectarà el documental 'Rebeldía Centroamericana', un film produït en col·laboració amb l'ONG Plataforma Global El Salvador (PGES). L'acte tindrà lloc a la seu de l'entitat, al carrer Mandoni 4 de Barcelona, el 4 d'octubre a les 19 h.

Es tracta d'una producció que posa el focus en les raons per les quals les joventuts centreamericanes s'organitzen i les lluites que defensen, concretament a El Salvador, Guatemala, Hondures i Nicaragua. Més enllà de visibilitzar-ho, és una forma de donar veu a les protagonistes que sovint no compten amb plataformes per expressar els seus reclams. Per exemple, es tracta la violència contra la comunitat LGBTIQ+ o les lluites estudiantils.

A la jornada, també es comptarà amb la participació del coordinador de la Plataforma, Ricardo Salinas. Pel que fa a l'ESF, és una entitat on els col·lectius que en formen part aposten per garantir l'accés universal als serveis bàsics, per mitjà de la interrelació entre l'enginyeria i la cooperació.

Data: 

Dimecres 04 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Catalana d’Enginyeria Sense Fronteres (ESF)
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org