1r Congrés de Psicologia i Tecnologia Aplicada a la Salut: TEA i videojocs

L'acte és impulsat per l'Equip Alastrué i l'Associació Psicologia i Pedagogia per a la Salut Font: Canva.
Manresa
Dimecres, 27/09/2023 fins Dissabte, 30/09/2023

L'esdeveniment tractarà els beneficis i riscos dels videojocs en persones amb trastorn de l'espectre autista (TEA).

L'Equip Alastrué i l'Associació Psicologia i Pedagogia per a la Salut organitzen el 1r Congrés de Psicologia i Tecnologia Aplicada a la Salut: TEA i videojocs, un esdeveniment que neix per posicionar-se com a referent en la psicologia i la tecnologia. En aquesta primera edició, es posarà el focus en la relació del TEA amb l'ús dels videojocs i s'exposaran diversos abordatges terapèutics.

El congrés tindrà lloc al Museu de l'Aigua i el Tèxtil (MAT) de Manresa els dies 28, 29 i 30 de setembre en horari de matí i tarda, però també oferirà una modalitat virtual. El programa de les jornades comptarà amb un ampli ventall de persones especialitzades en els camps de la psicologia, els videojocs, la tecnologia i la comunicació.

Les jornades s'estructuraran en dues parts. D'una banda, el 28 i el 29 de setembre es dirigiran a professionals de la salut i l'ensenyament mentre que el 30 de setembre s'oferirà una vetllada gratuïta i oberta tant a les famílies amb persones amb TEA com neurotípiques, així com a la comunitat educativa. Per assistir-hi, és necessari formalitzar una inscripció prèvia de pagament pels dies 28 i 29 i una inscripció prèvia gratuïta pel dia 30.

Data: 

Dimecres 27 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Equip Alastrué i Associació Psicologia i Pedagogia per a la Salut
Correu electrònic de l'organitzador: 
catesplaiplanenc@gmail.com