I Jornada a Catalunya sobre el Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC)

La jornada és promoguda pel Pacte nacional de salut mental de la Generalitat de Catalunya. Font: Associació TOC Catalunya.
Barcelona
Divendres, 06/10/2023

L'esdeveniment presentarà les principals característiques del trastorn obsessiu compulsiu (TOC) des d'una perspectiva personal, psicològica i legal.

L'Associació TOC Catalunya organitza la I Jornada a Catalunya sobre el Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) el 6 d'octubre de 09.00 a 14.30 h a la seu del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), ubicada a Barcelona.

L'esdeveniment és gratuït i comptarà amb un programa extens que tractarà les diverses etapes vitals d'una persona amb TOC, els seus abordatges terapèutics i els seus drets a través de conferències, taules rodones i testimonis en primera persona.

L'acte és promogut pel Pacte nacional de salut mental de la Generalitat de Catalunya i es dirigeix, especialment, a persones amb TOC i professionals en els àmbits de la psicologia, la psiquiatria i la teràpia ocupacional.

Cal inscripció prèvia per assistir-hi. Les places per assistir presencialment són limitades, però també s'oferirà enregistrament en directe i la possibilitat de seguir la jornada virtualment.

Data: 

Divendres 06 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació TOC Catalunya.
Correu electrònic de l'organitzador: 
associaciotoccatalunya@gmail.com