Desè aniversari de la Xarxa per la sobirania energètica

Cartell de l'acte pel desè aniversari de la Xarxa per la sobirania energètica. Font: Xse
Barcelona
Dissabte, 07/10/2023

La Xarxa per la sobirania energètica (Xse) ha preparat una jornada especial el 7 d'octubre a la Nau Bostik de Barcelona pel seu desè aniversari. Els actes començaran a les 11 h i estan oberts a totes les que defensen un canvi de model energètic.

Per commemorar els deu anys d'acció, la Xarxa per la sobirania energètica (Xse) ha organitzat una jornada especial el dissabte 7 d'octubre a la Nau Bostik de Barcelona, al Carrer Ferran Turné, 1-11. Durant tot el dia, s'oferiran diverses activitats, especialment dirigides a totes les persones de qualsevol edat que han aportat el seu granet de sorra a l'entitat o que lluiten per canviar el model energètic actual.

La celebració començarà a les 11 h amb una benvinguda a totes les assistents i s'introduirà la taula rodona on participaran Aturem el Fracking, End Fossil, Som Energia i la mateixa entitat organitzadora. Seguidament, s’oferirà un vermut amb la projecció del documental '1r Volt Oligotòxic', un dinar popular amb opció vegana, un bingo musical i dos concerts. També hi haurà un espai infantil i es podrà contemplar una exposició fotografia de l’entitat.

La Xarxa per la sobirania energètica està conformada per un teixit associatiu que vol avançar cap a un model energètic distribuït, renovable, democràtic, just i ecofeminista, que posi a les persones i al territori al centre. Amb el pas dels anys, han anat fent xarxa amb altres plataformes del territori. Per poder assistir a l'acte, cal fer inscripció prèvia.

Data: 

Dissabte 07 oct

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Xarxa per la sobirania energètica (Xse)
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@xse.cat