Cicle de Comunicació: 'Com millorar la relació amb els mitjans de comunicació'

Les periodistes Elena Freixa, cap de Societat del diari ARA, i Elisenda Colell, redactora de la secció de Societat d'El Periódico, explicaran les rutines periodístiques. Font: FCVS
Dijous, 05/10/2023
(En línia)

Les periodistes Elisenda Colell i Elena Freixa, que treballen cada dia amb informació social, conversaran amb les entitats a la sessió del dijous 5 d'octubre.

L'última sessió del 4t Cicle de Comunicació Social de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) es titula 'Com millorar la relació amb els mitjans de comunicació' i posa el focus en com han d'actuar les entitats socials per tenir les portes obertes, quan ho necessiten, dels diaris, les ràdios i les televisions.

Les periodistes Elena Freixa, cap de Societat del diari ARA, i Elisenda Colell, redactora de la secció de Societat d'El Periódico, explicaran les rutines periodístiques i com es treballa en un diari perquè des de les entitats s'entengui com es pot influir i arribar a ser notícia. Cada una des de la seva posició i des de les seves experiències professionals compartiran tècniques i recursos per impulsar la presència de les entitats en els mitjans informatius.

L'objectiu de la sessió 'Com millorar la relació amb els mitjans de comunicació' és que cada entitat pugui treballar la seva estratègia comunicativa i veure com pot fer aliances amb els mitjans que li interessen, i també amb les periodistes.

Elena Freixa treballa al diari ARA des del 2010 i des de fa sis anys hi coordina la secció de Societat. Elisenda Colell informa de notícies sobre desigualtats i exclusió social des del desembre del 2018. Va treballar a la SER i ara, al Periódico de Catalunya

La sessió es farà en format virtual el 5 d'octubre de 10 a 11.30 h. Cal fer la inscripció. La formació té un preu de cinc euros per a entitats de la FCVS i de deu per a les no federades. Les assistents rebran el material que es compartirà i el vídeo de la sessió.

El quart Cicle de Comunicació Social de la FCVS es va obrir el 2 de març amb el títol 'Com potenciar la comunicació interna de la teva entitat', va continuar el 4 de maig amb 'Impulsa el pla de comunicació' i el 29 de juny amb 'Explota el potencial del butlletí digital de la teva entitat' i es tancarà el 5 d'octubre amb 'Com millorar la relació amb els mitjans de comunicació'. Si us interessen els vídeos de sessions ja realitzades o de cicles anteriors, podeu escriure a comunicacio@voluntaris.cat.

Data: 

Dijous 05 oct

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Federació Catalana de Voluntariat Social
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@voluntaris.cat