Concert de sardanes de la Cobla Reus Jove i presentació del llibre 'Pep Ventura. Del mite a la realitat'

Membres de la Cobla Reus Jove. Font: Cobla Reus Jove
Reus
Dissabte, 07/10/2023

La Cobla Reus Jove oferirà una jornada cultural dissabte 7 d'octubre a les 18:30 h, a la Sala Santa Llúcia de Reus. L'esdeveniment comptarà amb la presentació del llibre ‘Pep Ventura. Del mite a la realitat’ i una ballada de sardanes.

Amb motiu de la celebració del 25è aniversari de la Cobla Reus Jove, l'agrupació musical ha preparat una jornada d'allò més cultural el pròxim dissabte 7 d'octubre. L'acte està dirigit a totes aquelles persones que gaudeixen de la cultura popular catalana, especialment de les sardanes. El Teatre Sala Santa Llúcia de Reus, al carrer Raval Robuster, 34, obrirà les portes a les 18:30 h, amb dos actes especials.

A la primera part de la tarda tindrà lloc la presentació del llibre 'Pep Ventura. Del Mite a la realitat', escrit per l'estudiós de la sardana i la cobla, Jaume Nonell. A través d'una extensa recerca, l'autor plasma a les pàgines la vida del popular compositor, amb la intenció d'aproximar la seva figura a les lectores i conèixer les seves aportacions a la història d'aquesta tradició.

Seguidament, la cobla oferirà un concert de sardanes, amb un repertori que rememorarà composicions de músiques històriques, com Tomàs Gil i Anna Abad. Les interessades podran comprar les seves entrades a l'auditori una hora abans de l'inici de l'acte.

Data: 

Dissabte 07 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Cobla Reus Jove
Correu electrònic de l'organitzador: 
reusjove@gmail.com