Jornada festiva de lluita antiracista i anticolonial

Cartell de la jornada festiva de lluita antiracista i anticolonial. Font: Ateneu Popular de Nou Barris
Barcelona
Dissabte, 07/10/2023

L'Ateneu Popular de Nou Barris inicia un octubre de lluita antiracista amb una jornada festiva el 7 d'octubre a les 18 h. Es podrà gaudir de la projecció de peces audiovisuals i de diversos concerts i discjòqueis.

El moviment social Regularización Ya i el Sindicat Popular de Venedors Ambulants de Barcelona s'uneixen amb l'Ateneu Popular de Nou Barris per oferir una jornada festiva antiracista i anticolonial, oberta a totes aquelles persones a favor de la causa. Tindrà lloc el 7 d'octubre a les 18 h a la seu de l'associació, al carrer de Portlligat 11-15 de Barcelona.

Al llarg de la tarda, es projectarà el documental 'From Here' i el curtmetratge 'Tejiendo Redes por la Vida', a més d'acompanyar la vesprada amb actuacions musicals, com la banda Kumbia Kaos i diverses discjòqueis, com La Niña Mai. També es vendran productes top manta durant tota la festa.

El projecte de l'Ateneu es basa en la intervenció social, fent ús de la cultura i les arts per assolir la seva fita. Per altra banda, el col·lectiu Regularización Ya lluita des del 2020 per aconseguir la plenitud dels drets de les persones migrants. Les entrades per l'acte ja es poden comprar a través de la web de l'associació.

Data: 

Dissabte 07 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Ateneu Popular de Nou Barris
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@ateneu9b.net