Mostra de cultura popular d'arrel

Cartell de la mostra de cultura popular d'arrel a Olesa de Montserrat. Font: ACF Olesa Sardanista
Olesa de Montserrat
Dissabte, 14/10/2023

La nova edició de la mostra de cultura popular d'arrel organitzada per l'ACF Olesa Sardanista tindrà lloc el pròxim dissabte 14 d'octubre a les 18:30 h a la plaça de l'Ajuntament d'Olesa de Montserrat.

L'ACF Olesa Sardanista, l'associació que s'encarrega de difondre i fer valdre les tradicions populars d'Olesa de Montserrat, torna un any més amb una mostra de cultura popular del municipi i els voltants. L'esdeveniment es desenvoluparà el 14 d'octubre a les 18:30 h a la plaça de Fèlix Figueras i Aragay, un acte obert a tot el públic.

La mostra d'arrel començarà amb un seguit de balls de lluïment amb la participació de la Cobla Vila d'Olesa, l'Esbart Olesà, els Gegants i Nans d'Olesa, els Falcons de Piera, la Muixeranga de Barcelona i l'entitat organitzadora. Seguidament, es convidarà a totes les assistents a formar part d’un ball participatiu, amb l'execució d'Els Tirabols al final.

Per altra banda, a les 20:30 h hi ha previstes les enceses a càrrec del Drac Olivé i els Diablots. Des de 1957, l'entitat dedica els seus esforços a la promoció de la sardana, la música de cobla i tot el que té a veure amb la cultura popular de la vila, organitzant de forma regular activitats per promoure les tradicions.

Data: 

Dissabte 14 oct

Hora: 

18:30

Organitzador: 
ACF Olesa Sardanista
Correu electrònic de l'organitzador: 
olesasardanista@aolesa.com