Xerrada-debat: Coneix i defensa els teus drets

Cartell de la xerrada-debat 'Coneix i defensa els teus drets'. Font: Institut de Drets Humans de Catalunya
Barcelona
Dimecres, 18/10/2023

L'Institut de Drets Humans de Catalunya organitza una xerrada introductòria als drets humans per aprendre a defensar-los. El Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona acollirà l'esdeveniment el 18 d'octubre a les 18:00 h.

Per a totes aquelles persones de Barcelona interessades a conèixer els drets humans i aprendre a defensar-los, l'Institut de Drets Humans de Catalunya ha organitzat al Centre Cívic Convent de Sant Agustí, al carrer del Comerç 36, una xerrada-debat amb entrada gratuïta el dia 18 d'octubre a les 18:00 h.

Conèixer els drets humans és el primer pas per exigir-los. Així doncs, l'acte servirà per aprendre les qüestions més bàsiques: què són, on estan recollits i com identificar les situacions que els vulneren per vetllar per la seva defensa.

Més enllà d'una conferència estricta, està pensada per formular un espai de conversa amb els barcelonins i barcelonines, sobre una temàtica que ens afecta a tots i totes. Aquesta trobada forma part d'un cicle de cinc xerrades-debat als centres cívics i biblioteques de Ciutat Vella, que finalitzarà al desembre.

Data: 

Dimecres 18 oct

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Institut de Drets Humans de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
institut@idhc.org