3a jornada d'anellament d'ocells i tast de vins del Penedès

Cartell '3a jornada d'anellament d'ocells i tast de vins del Penedès'. Font: Naturalistes de Gelida
Gelida
Dissabte, 28/10/2023

L'associació Naturalistes de Gelida ha organitzat una jornada d'anellament d'ocells el 28 d'octubre a la masia de Can Pasqual de Gelida. A més, s'acompanyarà amb un tast de vins del Penedès a càrrec del celler de la casa de pagès.

El 28 d'octubre a les 9 h a la masia de Can Pasqual, al km 1,6 de la carretera de Gelida a Sant Llorenç d'Hortons, l'associació Naturalistes de Gelida convida a tothom qui ho vulgui a experimentar un anellament d’ocells, amb un tast de vins posterior.

Sergi Sales serà l'encarregat d'executar l'anellament científic de les aus. Es tracta d'un mètode d'estudi que, gràcies al marcatge de les aus, permet recopilar informació sobre la biologia de les espècies i el seu comportament, a més d'ajudar a tenir un control de les diverses aus. En el cas del tast de vins, anirà a càrrec del celler de Can Pasqual, per tal de posar en valor el paper de la masia en el cultiu de la vinya ecològica, l'agricultura sostenible i de proximitat, i la preservació de la biodiversitat.

Naturalistes de Gelida és una entitat sense ànim de lucre que centra les seves accions a defensar i difondre el patrimoni natural del municipi i l'entorn. Per participar en aquesta tercera jornada, cal que les interessades s'inscriguin a través del formulari i comprin el seu abonament. Es prega no portar el gos a l'activitat per no causar molèsties als ocells.

Data: 

Dissabte 28 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Naturalistes de Gelida
Correu electrònic de l'organitzador: 
naturalistes.gelida@gmail.com