Trobada de voluntariat i portes obertes a Can Banús

Cartell 'Trobada de voluntariat i portes obertes de Can Banús'. Font: Fundació Acollida i Esperança
Badalona
Dissabte, 28/10/2023

En agraïment a les voluntàries, la Fundació Acollida i Esperança organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer el paper de l'entitat. L'acte tindrà lloc el pròxim dissabte 28 d'octubre al centre d'acollida Can Banús.

La Fundació Acollida i Esperança organitza dissabte 28 d'octubre una trobada de voluntariat en agraïment a totes les persones que diàriament aporten el seu granet de sorra, per tot l'esforç i temps dedicat. Serà a les 11:00 h quan Can Banús obri les portes, una de les cases d'acollida de l'entitat ubicada al carrer de Muntaner s/n de Badalona.

La trobada de voluntariat començarà amb una visita guiada al centre, incloent-hi les instal·lacions del Servei Odontològic per a Pacients Socials (SOPS) i Mansol Projectes, empresa dedicada a la inserció sociolaboral de persones en risc d'exclusió social. Seguidament, s'oferirà una mostra de teatre social i un diàleg obert amb la col·laboració de l'Associació de Veïns i Veïnes de Bufalà. Per acabar, les assistents estan convidades a un dinar popular gratuït i a gaudir d'una estona musical.

Aquesta cita vol fomentar la sensibilització i la coneixença de la fundació, a més d'enfortir els vincles entre voluntàries, professionals i persones residents. És també una oportunitat perquè les persones que en formen part puguin convidar a amigues i familiars al seu entorn de treball. És necessari confirmar l'assistència a través del formulari.

Data: 

Dissabte 28 oct

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Acollida i Esperança
Correu electrònic de l'organitzador: 
web@acollida.org