Cicle 'Com impulsem la governança democràtica a les entitats'

Cartell del cicle de sessions de reflexió i intercanvi d'experiències organitzat per la Confederació.
Divendres, 03/11/2023 fins Divendres, 01/12/2023
(En línia)

Amb l'objectiu de reflexionar i intercanviar experiències al voltant dels processos de governança democràtica, La Confederació organitza tres sessions independents i exclusives per a persones vinculades a organitzacions del tercer sector social.

La Confederació organitza 'Com impulsem la governança democràtica a les entitats', un cicle format per un conjunt de tres sessions, independents i de dues hores de durada, per reflexionar i intercanviar experiències entorn dels processos de governança democràtica en les entitats del tercer sector social, així com els efectes de la seva definició i implementació. Les sessions se celebraran entre els mesos de novembre i desembre de 2023, tant en format virtual com presencial.

Cada jornada abordarà temàtiques complementàries i serà dirigida i dinamitzada per l'equip de consultoria del Programa de foment de la governança democràtica que ha acompanyat a La Confederació en aquesta matèria, i que està integrat per persones expertes d'Hobest, Integral i Vector5. La primera de les sessions, que es farà en línia, es farà el divendres, 3 de novembre, de 10 a 12 h, i versarà sobre la consolidació del procés més enllà del programa i les oportunitats i beneficis que genera la participació.

La segona sessió, que tindrà lloc el divendres, 17 de novembre, de 10 a 12 h, tractarà sobre com plantejar plans estratègics de forma participada i com escoltar i fer partícips en un procés estratègic a totes les persones. Finalment, a la tercera sessió que se celebrarà el divendres,1 de desembre, de 10 a 12 h, s'abordarà com promoure la participació de les persones ateses a les organitzacions. Aquestes dues sessions se celebraran a Barcelona en un lloc encara per confirmar.

Les sessions, que són gratuïtes per a les participants, seran exclusives per a persones vinculades a organitzacions del tercer sector social i aquelles que ja han participat en les diferents edicions del Programa d'acompanyaments especialitzats a entitats socials que volen transitar cap a la governança democràtica de La Confederació. La gent interessada pot participar en una, dues o en les tres sessions. Per assistir, és necessari omplir obligatòriament el formulari d'inscripció, ja que les places són limitades.

El cicle s'emmarca dins el Programa de foment de la Governança Democràtica al Tercer Sector Social de Catalunya, impulsat per La Confederació l'any 2017, amb la finalitat d'aprofundir en la promoció de models de gestió propis de l'Economia Social. El programa compta amb la col·laboració de la Direcció General d'Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Data: 

Divendres 03 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
La Confederació
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@laconfederacio.org