Fira Enredem Tardor 2023

Cartell de la 'Fira de l'Economia Social i Solidària Enredem Poble-Sec.' Font: Cooperasec
Barcelona
Dissabte, 28/10/2023

El pròxim dissabte 28 d'octubre, la Taula Enredem Poble-Sec organitza la Fira de l’ESSS Enredem Poble-sec, una mostra d'entitats i col·lectius que podrà gaudir-se d'11 h a 20 h, a la plaça de la Bella Dorita de Barcelona.

La Taula de l'Economia Social, Solidària i Sostenible Enredem Poble-Sec, dins la Cooperasec, organitza un any més la tradicional Fira Enredem Poble-Sec, una mostra que agruparà el 28 d'octubre més d'una trentena d'entitats i col·lectius que aposten per una vida més justa i sostenible, enfocada a les persones que comparteixen aquesta idea. Les activitats començaran a les 11 h a la plaça de la Bella Dorita de Barcelona.

Al llarg de la jornada, que s'allargarà fins a les 20 h, les persones que s'apropin a la plaça del barri podran gaudir d'activitats, tallers, actuacions i espais de conversa per conèixer els diversos projectes, presentats per entitats que creuen en models de vida comunitaris, responsables i feministes i provenen d'àmbits diversos com el cultural o la transició ecosocial.

Novament, la fira comptarà amb la presència de la ràdio comunitària del barri, Radioactius, i d'un mercat d'artesania. Es tracta d'una mostra que s'emmarca dins la programació de l'Enredem Poble-Sec d'Itineraris i Tallers per la Transformació Social i Econòmica, un projecte que neix amb la idea de donar a conèixer i enfortir el teixit cooperatiu del barri i que s'allargarà fins al 28 de novembre.

Data: 

Dissabte 28 oct

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Taula d'Economia Social, Solidària i Sostenible Enredem Poble-Sec
Correu electrònic de l'organitzador: 
cooperasec@cooperasec.org