Estrena del documental 'Camí de Marina'

Cartell del documental 'Camí de Marina'. Font: Fundació Miranda
Barcelona
Dijous, 02/11/2023

Els cavalls de la Fundació Miranda són els protagonistes del documental que reflexiona sobre el territori. El film s'emetrà el 31 d'octubre al programa 'Sense Ficció' de TV3 i també es podrà gaudir el 2 de novembre al Festival SUNCINE.

Carles Caparrós i Aigua Films signen el treball 'Camí de Marina', un documental que es podrà gaudir el 2 de novembre a les 19 h a l’Institut Francès de Barcelona, a la inauguració del SUNCINE Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient. La producció es presenta com una road-movie a ritme dels cavalls de la Fundació Miranda i compta amb el suport de la Xarxa per a la conservació de la Natura (XCN).

L'aventura suposa recuperar el camí de transhumància històric que dona nom al film, mentre reflexionem sobre el territori, amb un viatge de deu dies del Pirineu fins al Mediterrani. Ens convida a pensar en la nostra terra i en la seva sostenibilitat, sense oblidar com l'ésser humà ha impactat en la natura i, per conseqüència, ha incidit en els ecosistemes i en l'extinció d'espècies.

Al llarg de la producció, diverses expertes comparteixen la seva visió i suggereixen quina seria la millor gestió del territori per bastir un país sostenible econòmicament i mediambientalment, i així evitar que col·lapsi. El documental s’estrena abans, el dia 31 d'octubre, al programa 'Sense Ficció' de TV3.

Data: 

Dijous 02 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
SUNCINE Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@suncinefest.com