Jornades formatives per a la defensa jurídica del medi ambient 2023

Cartell de les jornades formatives per a la defensa jurídica del medi ambient.
Barcelona
Dilluns, 06/11/2023 fins Dilluns, 04/12/2023

Del 6 de novembre al 4 de desembre se celebraran aquestes jornades formades per diverses ponències i xerrades per informar sobre els canals de participació de la ciutadania per a la defensa del medi ambient i promoure’n l’ús.

L'entitat sense ànim de lucre, el Fons de Defensa Ambiental (FDA), i la Clínica de Dret Ambiental de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, organitzen les jornades formatives per a la defensa jurídica del medi ambient 2023 per sisè any consecutiu. L'esdeveniment està format per diverses ponències i xerrades que tindran lloc cada dilluns i dimecres, del 6 de novembre al 4 de desembre, a la seu de DEPANA, al carrer Sant Salvador, 97, de Barcelona. En casos justificats, les xerrades també es podran seguir en línia.

Les jornades estan adreçades a estudiants, empleades públiques, professionals, entitats socials i qualsevol persona interessada a aprendre com defensar el medi ambient amb les eines del dret. La idea que motiva les xerrades és informar sobre els canals de participació de la ciutadania per a la defensa del medi ambient i promoure’n l’ús. Cada xerrada tractarà un tema específic que es pot consultar en el complet programa de les jornades.

A més de l'organització de la FDA i la Clínica de Dret Ambiental de la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona, les jornades compten amb la col·laboració de l’Institut de Drets Humans de Catalunya, i amb el suport de DEPANA, l’Ajuntament de Barcelona, l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Generalitat de Catalunya.

Per assistir caldrà fer la inscripció enviant un correu a l'adreça fda@fonsdedefensaambiental.org abans del 31 d’octubre. El preu és de 15 euros per a estudiants i membres d’entitats mediambientals, i de 25 euros per al públic general. Des de la FDA disposen de cinc beques, les quals caldrà demanar a la mateixa adreça de correu electrònic de l’entitat.

Data: 

Dilluns 06 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Fons de Defensa Ambiental
Correu electrònic de l'organitzador: 
fda@fonsdedefensaambiental.org