Jornada de Cultura Comunitària

Cartell de la 'Jornada de Cultura Comunitària de la XES'. Font:  Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya
Barcelona
Dissabte, 04/11/2023

La Xarxa d'Espais Comunitaris de la XES organitza la tradicional jornada de cultura comunitària el pròxim 4 de novembre al Casal de Barri Can Carol de Barcelona. Es desenvoluparan tres taules de debat sobre temàtiques relacionades.

La cultura comunitària és la protagonista de la jornada organitzada per la Xarxa d'Espais Comunitaris de la Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES). Serà el 4 de novembre a les 10 h al Casal de Barri Can Carol, al carrer Cambrils, 24, de Barcelona. L'esdeveniment es dirigeix a totes aquelles persones interessades en la matèria.

Les activitats començaran amb la benvinguda a les assistents i, seguidament, es donarà pas a les taules de debat, espais que s'allargaran fins a les 13 h. Després, es posaran en comú les principals reflexions sobre les tres temàtiques plantejades: diversitat i inclusió en els projectes comunitaris, el fet cultural característic en la cultura comunitària i els impactes de programar activitat cultural.

Cadascuna de les taules tindrà una roda d'experiències i un espai dinàmic de treball i debat. Com a clausura de l'acte, hi haurà una paellada popular i un concert de sobretaula amb IGOMÀ. Les inscripcions a l'acte ja estan obertes.

Data: 

Dissabte 04 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya (XES)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xes.cat