Xerrada-debat: 'Habitatge i turisme massiu a Tarragona'

Cartell de la xerrada-debat: 'Habitatge i turisme massiu a Tarragona. Font: Stop Creuers Tarragona
Tarragona
Dijous, 09/11/2023

Des de la plataforma Stop Creuers Tarragona, s'organitza una xerrada-debat el pròxim 9 de novembre al Centre Cultural Antic Ajuntament, sota el títol 'Habitatge i Turisme Massiu a Tarragona'. L'acte comptarà amb dos experts i una entitat.

Stop Creuers Tarragona ha organitzat la xerrada-debat 'Habitatge i Turisme Massiu a Tarragona' la tarda del 9 de novembre. L'acte s'iniciarà a les 18 h al Centre Cultural Antic Ajuntament, al carrer Major, 41 de Tarragona. L'activitat està pensada especialment per a totes aquelles persones compromeses amb la causa.

En aquesta ocasió, participaran dos experts en la temàtica. Per una banda, Antonio Russo, catedràtic de geografia de la Universitat Rovira i Virgili (URV), juntament amb Joan Josep Pujadas, catedràtic d'antropologia de la URV. Als especialistes, s'unirà el Sindicat d'Habitatge de Tarragona.

Pel que fa a l'entitat, Stop Creuers Tarragona - Veïnat pel decreixement turístic, forma part de la plataforma Stop Creuers Catalunya, una confluència d'entitats ecologistes i de defensa del territori contra el trànsit de creuers.

Data: 

Dijous 09 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Stop Creuers Tarragona
Correu electrònic de l'organitzador: 
stopcreuerstgn@gmail.com