Xerrada 'La realitat darrere de la paraula prostitució'

Cartell de la xerrada 'La realitat darrere de la paraula prostitució'. Font: Feministes de Catalunya
Sabadell
Divendres, 10/11/2023

L'associació de dones Feministes de Catalunya ha organitzat una xerrada el 19 de novembre al Centre Cívic de Can Rull de Sabadell, enfocada a visibilitzar els greus efectes de la prostitució sobre la salut de les dones.

Sota el títol, 'La realitat darrere de la paraula prostitució', Feministes de Catalunya ofereix una xerrada per conscienciar a la ciutadania sobre les conseqüències en la salut de les dones prostituïdes. L'acte gratuït es dirigeix a totes aquelles que defensin l'abolició. Serà divendres 10 de novembre a les 19 h a Sabadell, al Centre Cívic de Can Rull, al carrer de Sant Isidor, 51.

Alicia López Daza, activista feminista i abolicionista membre de l'Escola Abolicionista Internacional, serà l'encarregada de desenvolupar el col·loqui, un acte dins el marc del 25 de novembre, el Dia Internacional de l'Eliminació de Violència contra les Dones. Des de Feministes de Catalunya, recalquen que la prostitució és violència masclista i deixa greus seqüeles físiques i psicològiques a les dones i víctimes, vulnerant els seus drets.

L'associació feminista radical lluita per aconseguir la igualtat real i efectiva entre homes i dones, especialment unint forces per defensar una vida digna, contràries a qualsevol forma d'explotació sexual i reproductiva de les dones i totes les formes de violència masclista.

Data: 

Divendres 10 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Feministes de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@feministes.cat