Jornada: La cara oculta de la prostitució

Jornada "La cara oculta de la prostitució"
Barcelona
Dijous, 23/11/2023

La jornada aportarà les visions de persones expertes de l’acadèmia i l’atenció directa sobre les diferents realitats i la interseccionalitat de vulnerabilitats en l’exercici de la prostitució.

Qui exerceix la prostitució avui dia a Espanya? Trobem factors de vulnerabilitat? Quins? A quines exclusions socials s’enfronten les persones que exerceixen prostitució? Quines desigualtats hi ha darrere?

Com a entitat que fa més de 25 anys que escolta i atén dones en contextos de prostitució, el Lloc de la Dona organitza, en col·laboració amb la Fundació Solidaritat UB, la primera jornada 'La cara oculta de la prostitució: principals factors condicionants'.

L’objectiu de l’acte, que tindrà lloc el 23 de novembre, de 10 a 20 hores, a la Sala Jane Adams de la Facultat de Geografia i Història de la UB, és obrir un espai de debat, conscienciació social i denuncia sobre els diferents factors i causes d’exclusió i vulneració de drets que es generen al voltant dels contextos de prostitució. I es farà dos dies abans de la celebració del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

L’accés a la jornada és lliure i gratuït però, per qüestions d’aforament, és imprescindible la inscripció prèvia a través d’aquest formulari.

Data: 

Dijous 23 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Lloc de la Dona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@llocdeladona.org