Dia de la Salut Mental 2023

 Font:
Barcelona
Dijous, 23/11/2023

La Fundació Els Tres Turons celebrarà el Dia Mundial de la Salut Mental amb un acte que tindrà lloc dijous 23 de novembre sota el lema 'Construïm salut mental col·lectiva. Projectes, lluites, imaginaris, subjectivitats, enginy, treball i art'.

La jornada serà híbrida. Presencial, al Casal de Barri la Barraca del Carmel, de Barcelona, amb inscripció prèvia. Reserva't la teva data a través del formulari. I també en format virtual, ja que la jornada es podrà seguir en directe per YouTube.

L’acte comptarà amb una taula rodona formada per quatre persones que donaran testimoni de la seva experiència en processos col·lectius relacionats amb la salut mental:

  • Carlos Martinez, soci del club Pol Positiu, actor de la Cia. Teatro de Pacotilla, integrant de La Tarantela, voluntari de l’Altre Festival i actor de la Nit de Crims, activitat del Centre Cívic Permanent.
  • Ainhoa García, activista (Associacions Matissos i Emilia) que treballa com a tècnica en acompanyament i suport mutu (Federació Veu) a la Fundació 9 Barris. També és facilitadora a la formació que ofereix l’Associació Emilia i actriu de la Cia. La Trifulga dels Fútils.
  • Maite Alfaro, usuària del Servei de Rehabilitació Comunitària d’Adults a la Fundació, graduada en psicologia i integrant del Magazine Carmel.
  • Maria Aran, graduada en sociologia, tècnica a la Federació Veus, activista i mare.
Data: 

Dijous 23 nov

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Fundació Els Tres Turons
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@els3turons.org