Club de Lectura de Pau i Drets Humans: 'Johnny va agafar el fusell'

Cartell del Club de Lectura de Pau i Drets Humans: 'Johnny va agafar el fusell'. Font: Biblioteques de Girona
Girona
Dijous, 16/11/2023

En el marc de la nova edició del Club de Lectura sobre Pau i Drets Humans a Girona, la Biblioteca Just M. Casero ha organitzat el dia 16 de novembre el comentari del llibre 'Johnny va agafar el fusell'.

La Biblioteca Just M. Casero de Girona, ubicada a la plaça de l'Om, 1, oferirà el pròxim 16 de novembre una nova edició del Club de Lectura sobre Pau i Drets Humans. El llibre que es comentarà serà 'Johnny va agafar el fusell', una obra representativa de l'antibel·licisme. L'acte és organitzat per Biblioteques de Girona, Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i el CeDRe de la Coordinadora d'ONG Solidàries i l'assistència és gratuïta, però es requereix inscripció prèvia.

Es tracta d'una publicació literària on es presenta el relat de Joe Bonham, personatge qui és enviat al front europeu en allistar-se per lluitar pel seu país. Tot i això, les coses es compliquen i un dia desperta a l'hospital sense poder moure's ni utilitzar cap dels seus sentits, només pot aferrar-se als records.

A l'esdeveniment hi participarà Guifré Miquel, responsable de publicacions de l'ICIP, i ja s'han preparat dues converses més: el 18 de gener 'El dia de les oques. Seguint els passos de Santi Brouard', i el dia 21 de març 'El cor pensant dels barracons. Cartes des d'Amsterdam i el camp de Westerbork'.

Data: 

Dijous 16 nov

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Biblioteques de Girona - Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) - CeDRe de la Coordinadora d'ONG Solidàries
Correu electrònic de l'organitzador: 
bibliotequesdegirona@ajgirona.cat