Jornada de presentació dels projectes d'educació i sensibilització ambiental 2022-2023

Cartell de la jornada de presentació dels projectes d'educació i sensibilització ambiental 2022-2023. Font: Direcció General de Polítiques Ambientals i Medi Natural
Dijous, 23/11/2023
(En línia)

El Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca una jornada virtual el 23 de novembre, de 10 a 11.30 h, per presentar els resultats dels projectes d'educació i sensibilització ambiental dels anys 2022 i 2023.

Dins el marc de la convocatòria de subvencions a associacions, fundacions i cooperatives del tercer sector ambiental de Catalunya, amb les quals la Generalitat de Catalunya impulsa el finançament d'educació i sensibilització ambiental, el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural convoca una jornada virtual per compartir els resultats dels projectes dels anys 2022 i 2023. Serà dijous 23 de novembre, de 10 h a 11:30 h.

La jornada començarà amb la benvinguda institucional per part de Marc Vilahur, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural. Seguidament, es donarà pas a la roda de presentacions dels vint-i-vuit projectes subvencionats de la mà dels responsables de les entitats, posant èmfasi en els resultats assolits. Es culminarà el matí comentant les noves bases reguladores de les subvencions amb Cristina Palés, cap del Servei d'Educació Ambiental.

L'acte de cloenda comptarà amb Anna Estrella, subdirectora general d'informació i Foment de la Sostenibilitat. Amb la trobada, es vol oferir un espai on l'intercanvi d'experiències serveixi d'inspiració per al disseny de futurs projectes i col·laboracions. El programa complet de la jornada es pot consultar aquí. Cal confirmar l'assistència omplint el formulari.

Data: 

Dijous 23 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural
Correu electrònic de l'organitzador: 
conselleria.accioclimatica@gencat.cat