Trobada d'esbarts infantils i juvenils

Cartell de la trobada d'esbarts infantils i juvenils. Font: Agrupació Cultural de Vila-seca
Vila-seca
Diumenge, 19/11/2023

L'Agrupació Cultural de Vila-seca organitza una trobada d'esbarts el 19 de novembre a la plaça d'Estudi de la vila, a les 12 h. Hi participaran tres colles de la província de Tarragona.

El diumenge 19 de novembre, l'Agrupació Cultural de Vila-seca fa una crida a totes aquelles persones interessades en el món de l'esbart a presenciar la trobada de colles infantils i juvenils. L'esdeveniment començarà a les 12 h i tindrà lloc a la plaça d'Estudi de la vila de la comarca del Tarragonès.

Es comptarà amb la participació de tres agrupacions: l'Esbart Dansaire de Tarragona, l'Esbart Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès i l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina de Vila-seca, balladores que actuaran conjuntament oferint una mostra d'aquesta dansa popular d'arrel catalana.

L'entitat organitzadora està integrada per quinze grups que treballen activament per la cultura, amb el principal propòsit de crear i formar part d'una comunitat rica, oberta i vital que difongui la cultura del municipi. Hi tenen cabuda la música, la literatura, l'art, l'esport i la cultura popular.

Data: 

Diumenge 19 nov

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Agrupació Cultural de Vila-seca
Correu electrònic de l'organitzador: 
montsigar@gmail.com