Taller: 'Claus de la bretxa salarial de gènere: desmuntant mites i creences'

El taller és organitzat per la Confederació i la Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDIPAS). Font: Canva.
Barcelona
Dimecres, 15/11/2023 fins Dimarts, 28/11/2023

L'objectiu de l'activitat és tractar amb profunditat la bretxa salarial de gènere dins del tercer sector.

    En un context on tres de cada quatre persones professionals del tercer sector són dones, neix la necessitat d'una anàlisi sobre les diferències salarials de gènere. La feminització del sector és el punt d'inici d'aquest taller, ofert per La Confederació i la Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDIPAS) i que reflexiona sobre els mites i les creences de la bretxa salarial de gènere oferint pautes de contextualització i accions estratègiques i focalitzades.

    L'activitat és gratuïta i s'ofereix en quatre dies diferents, a escollir, en horari de 10 a 14 h. Tres tallers se celebraran a l'espai CaixaForum Macaya de Barcelona i el quart tindrà lloc a la Fundació Support-Girona, a Girona. El primer serà el 15 de novembre, el segon el 16 de novembre, el tercer el 22 de novembre i el quart el 28 de novembre.

    L'esdeveniment s'adreça a persones amb tasques de responsabilitat en les àrees de gestió de persones i amb càrrecs de direcció de les entitats. Es requereix inscripció prèvia per participar-hi.

    Data: 

    Dimecres 15 nov

    Hora: 

    10:00

    Organitzador: 
    La Confederació i la Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDIPAS).
    Correu electrònic de l'organitzador: 
    info@laconfederacio.org