Jornades Metropolitanes d'Economia Social i Solidària

Les Jornades Metropolitanes d'Economia Social i Solidària compten amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya. Font: Canva.
Sant Cugat del Vallès
Divendres, 24/11/2023

La jornada actuarà com un espai de treball per reflexionar sobre les estructures econòmiques d'intercooperació territorial de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Les entitats Coòpolis, l'Institut Metròpoli, l'Ateneu Cooperatiu de l'Hospitalet de Llobregat, l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i la Xarxa d’Economia Solidària (XES) organitzen les Jornades Metropolitanes d'Economia Social i Solidària, un espai de trobada per abordar l'estat de l'economia social i solidària en l'àmbit de l'àrea metropolitana de Barcelona.

La vetllada és gratuïta i se celebrarà el 24 de novembre de 10 a 14 h a l'equipament cultural Cal Temerari, a Sant Cugat del Vallès. L'activitat dirigeix a persones que formen part d'ateneus cooperatius, entitats o xarxes d'economia solidària.

Cal inscripció prèvia per participar-hi. És necessari crear-se un compte de persona usuària per formalitzar el registre a la jornada. L'acte compta amb el suport del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, la xarxa d'ateneus cooperatius Economia Social i l'Ajuntament de Barcelona.

Data: 

Divendres 24 nov

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Coòpolis, Institut Metròpoli, Ateneu Cooperatiu de l'Hospitalet de Llobregat, Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental i la Xarxa d’Economia Solidària (XES).
Correu electrònic de l'organitzador: 
coopolis@bcn.coop