XII Mostra de Cors de Clavé: Camí del bicentenari!

Fragment del cartell oficial de la XII Mostra de Cors de Clavé. Font: Federació de Cors de Clavé
Sabadell
Divendres, 01/12/2023

La Federació de Cors de Clavé celebra un concert, juntament amb l'Orquestra Simfònica Clavé, per enfortir la comunitat i agrupar diferents cors en la interpretació d'una cantata especial produïda per la mateixa entitat.

Les instal·lacions del Teatre La Faràndula de Sabadell seran l'escenari que acollirà la XII Mostra de Cors de Clavé, el divendres 1 de desembre, a les 20 h del vespre. Un any més, la Federació de Cors de Clavé, organitza aquest concert amb l'objectiu de reconèixer i homenatjar la feina dels cors, i fer valdre aquesta modalitat de cant. La cantata 'Un cant a la vida' serà la protagonista de l'acte, amb lletra de la poeta Rosa Maria Mestres i música de Xavier Teruel.

Aquesta obra per a cor, orquestra i solistes va ser produïda per la mateixa federació i ha estat la primera composició que fusiona el cant coral, l'orquestra simfònica i la poesia. La seva finalitat és l'aposta pels nous gèneres i poder abraçar nous públics. La música serà interpretada per l'Orquestra Simfònica Clavé, dirigida per Bruno Nájera.

Enguany, els cors que participaran seran: Estrella Daurada i Coral Violes de Sabadell, Joventut terrassenca de Terrassa, Talia de Sabadell, la Violeta de Vilanova del Vallès, Unió Santcugatenca de Sant Cugat del Vallès i la Coral Clavé, amb la participació de la Coral de Camprodon i la Fundació Club Natació Sabadell.

Les entrades tenen un preu de sis euros i es poden adquirir al lloc web de l'Ajuntament de Sabadell.

Data: 

Divendres 01 des

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Federació de Cors de Clavé
Correu electrònic de l'organitzador: 
secretaria@josepanselmclave.cat