Festa de Nadal de la Fundació Acollida i Esperança

Cartell oficial de la festa de Nadal de la Fundació Acollida i Esperança. Font: Fundació Acollida i Esperança
Badalona
Dissabte, 02/12/2023

Amb el lema 'La justícia social no s'improvisa', l'entitat organitza, un any més, aquesta especial celebració on es podrà gaudir de diferents activitats per commemorar Nadal.

La sala d'actes del Museu de Badalona s'omplirà de llum, joia i comunitat gràcies a la celebració de la festa de Nadal de la Fundació Acollida i Esperança. Serà el dissabte 2 de desembre, de 18 a 19.45 h. L'objectiu principal és enfortir la comunitat i crear germanor entre les assistents, a més de donar la benvinguda al Nadal. El lema d'aquest any és 'La justícia social no s'improvisa'.

La jornada compta amb diferents activitats. Per una banda, es podrà gaudir d'una mostra de teatre social impulsada per les residents de la fundació i dirigida pel Teatre la Llavor, un projecte que treballa la creació artística amb persones en situació de vulnerabilitat. A continuació, l'espectacle d'improvisació de la companyia Impro Acatomba engrescarà la tarda. Per concloure la festa de Nadal, se celebrarà un petit piscolabis.

Per a assistir, cal omplir el formulari d'inscripció abans del 30 de novembre. La participació és gratuïta, però el Museu de Badalona disposa d'aforament limitat.

Data: 

Dissabte 02 des

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Acollida i Esperança
Correu electrònic de l'organitzador: 
web@acollida.org