Concert solidari de la JOSB per al Banc dels Aliments

La Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) actua el 26 de novembre al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, per recollir fons per al Banc dels Aliments. Font: Banc dels Aliments de Barcelona
Barcelona
Diumenge, 26/11/2023

Coincidint amb la campanya del Gran Recapte, la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB) actua el 26 de novembre al Palau de la Música Catalana, a Barcelona, per recollir fons per al Banc dels Aliments.

En el marc dels diferents actes solidaris que es fan aquestes setmanes al voltant de la campanya del Gran Recapte, el diumenge 26 de novembre hi ha un concert solidari amb els Bancs dels Aliments al Palau de la Música. Hi actuarà la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona (JOSB), dirigida per Carlos Checa.

El concert serà el diumenge 26 de novembre, a les 18 h, a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana, carrer Palau de la Música, 4-6, a Barcelona.

La JOSB interpretarà, per iniciar el concert, una obra dedicada a la JOSB, 'Ouroboros', d'Albert Carbonell, que anirà seguida de l'obra 'Adagio Spartacus i Frigia', de Katchaturian. Tancarà el concert la 'Quarta Simfonia' de Txaikovski.

Serà la tercera ocasió que la JOSB, dirigida per Carlos Checa, farà aquest reconeixement al Banc dels Aliments amb motiu del Gran Recapte, que fa recollida física d'aliments el 24 i 25 de novembre en més de dos mil establiments. Les entrades valen entre set i vint euros, i ja es poden adquirir.

Data: 

Diumenge 26 nov

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Jove Orquestra Simfònica de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@josb.cat