Debat Catalunya Social: 'Claus del debat actual del sistema de garantia d'ingressos a Catalunya'

 Font:
Barcelona
Dimecres, 20/12/2023

Presentació d'un nou informe 'Catalunya Social', que fa una radiografia del sistema de garantia d'ingressos actual i les principals barreres per accedir-hi i inclou recomanacions destinades a enfortir-lo.

La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, en col·laboració amb el Diari Ara, organitza un nou debat 'Catalunya Social' sota el títol 'Claus del debat actual del sistema de garantia d'ingressos a Catalunya: finestreta única, complements i quanties', que tindrà lloc el dimecres 20 de desembre a les 9:30h al Hub Social (C/ Girona 34, interior. Barcelona).

La jornada inclourà la presentació d'un nou informe 'Catalunya Social', que fa una radiografia del sistema de garantia d'ingressos actual i les principals barreres per accedir-hi i inclou recomanacions destinades a enfortir-lo, per millorar el seu abast i fer-lo més inclusiu i efectiu. També se celebrarà una taula rodona amb representants de les entitats socials que acompanyen col·lectius en situació o risc d'exclusió social i persones que volen sol·licitar i accedir a un ajut o prestació social.

Imprescindible inscripció prèvia.

Data: 

Dimecres 20 des

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i Diari ARA. L'acte compta amb el suport del Departament de Drets Socials i l'Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
taula@tercersector.cat