Conflictologia 2023: 'Desconstruint la guerra als migrants'

Participants del cicle de conflictologia en la seva edició 2022
Barcelona
Dilluns, 11/12/2023 fins Divendres, 15/12/2023

El cicle del SCI comptarà amb la participació de col·lectius i persones que donaran a conèixer més de prop les causes i conseqüències dels conflictes internacionals actuals.

El curs de conflictologia que organitza enguany el SCI de Catalunya porta per títol 'Desconstruint la guerra als migrants' i analitzarà, des d'una visió de foment de la cultura de pau i la noviolència, la problemàtica de conflictivitat internacional actual. Les diferents sessions, que tindràn lloc entre l'11 i el 15 de desembre a la seu de l'entitat a Barcelona, es focalitzaran en donar eines tant teòriques com pràctiques per entendre i analitzar els conflictes actuals així com per posar de relleu el paper de la societat civil en la transformació dels conflictes a nivell local i global.

El cicle comptarà amb diferents veus expertes per tal de recollir un enfocament alternatiu dels fenòmens migratoris des de l'àmbit polític, militant, periodístic i d'investigació científica. Per formar-ne part cal inscriure's a través d'aquest formulari. El preu per les persones no sòcies és de 20€ retornables i es pot fer el pagament en línia aquí.

Per més informació: info@scicat.org

Data: 

Dilluns 11 des

Hora: 

17:00

Organitzador: 
SCI Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@scicat.org