5a FiraTAST de Nadal

Fragment del cartell oficial de la 5a edició de la FiraTAST. Font: Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA)
Corbera de Llobregat
Dissabte, 16/12/2023

L'Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA) presenta una nova edició d'aquesta jornada, on el comerç local, el producte de proximitat, l'artesania i la gastronomia són les protagonistes.

El dissabte 16 de desembre, des de les 10 h del matí fins a les 19 h de la tarda, es podrà gaudir d'una nova edició de la FiraTAST, la jornada nadalenca de Corbera de Llobregat, impulsada per l'Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA), amb el suport de l'ajuntament del municipi. El desplegament de les activitats serà a la plaça U d'Octubre i al carrer Sant Antoni, i es podran trobar carpes d'artesania i mostres de comerços, estands de gastronomia i cellers i inflables per a les més menudes de casa.

La programació és completa i variada, i inclou tallers infantils de decoració nadalenca i de construcció amb LEGO; l'exhibició de dansa de l'escola Gigmesquedansa i el showcooking de la xef Cristina Roig, entre d'altres. A més, es pot participar en el tast de vermuts Perucchi i al de vins negres del sud de Catalunya. Totes les activitats són gratuïtes, excepte les dues degustacions, els tiquets de les quals es poden adquirir a les botigues Queviures Canals i Pastisseria Cardona, situades a la mateixa població de Corbera de Llobregat.

Data: 

Dissabte 16 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Associació de Comerciants i Empresaris de Corbera (ACOPA)
Correu electrònic de l'organitzador: 
acopa@acopa.net