II VIHrmut contra l'estigma

Fragment del cartell oficial del segon 'VIHrmut contra l'estigma'. Font: Fundació Antisida Lleida
Lleida
Dissabte, 16/12/2023

La Fundació Antisida Lleida, l'Ateneu Cooperatiu la Baula i Colors de Ponent presenten la segona edició de la jornada amb una perspectiva solidària, ja que els diners recol·lectats es destinaran a la Marató de 3Cat.

El dissabte 16 de desembre, d'11 a 15 h, se celebra la segona edició del 'VIHrmut contra l'estigma', una iniciativa de la Fundació Antisida Lleida, l'Ateneu Cooperatiu la Baula i Colors de Ponent. Seran les instal·lacions de la Baula l'espai que acollirà la jornada i l'objectiu principal és continuar lluitant per la visibilització i la millora de la qualitat de vida de les persones afectades pel VIH i la sida.

Al llarg de la jornada es podrà gaudir d'un beuret tertúlia per reflexionar sobre diferents experiències entorn el VIH en les relacions afectives i sexuals, de la mà de persones amb VIH i sense. Hi haurà música per amenitzar la jornada, un apetitiu solidari i un bingo ple de regals per a les participants. Els infants podran divertir-se a l'espai de joc que hi haurà disponible.

A més, el VIHrmut d'enguany presenta una perspectiva solidària especial, ja que tots els diners que es recol·lectin seran donats a la Marató de 3Cat, aquest any dedicada a la salut sexual i reproductiva. Les compres es podran fer al mercat de segona mà que impulsa el Maribi Club de Colors de Ponent.

L'assistència és gratuïta i oberta a tothom.

Data: 

Dissabte 16 des

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundació Antisida Lleida, Ateneu Cooperatiu La Baula i Colors de Ponent
Correu electrònic de l'organitzador: 
consulta@antisidalleida.org