Projecció 'Burkinabè Rising: l’art de la resistència a Burkina Faso'

Fragment del cartell oficial de la projecció, emmarcada en el cicle 'Cinema i solidaritat. Font: Ajuntament de Girona
Girona
Dimarts, 19/12/2023

L'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de l'ONG NouSol, presenta una sessió de cinema que mostra la comunitat d'artistes que té el país africà de Burkina Faso i la resistència creativa i cultural de la zona.

El dimarts 19 de desembre, a les 19.30 h del vespre, el Centre Cívic Ter de Girona acollirà la projecció del film documental 'Burkinabè Rising: l’art de la resistència a Burkina Faso', en el marc del cicle 'Cinema i Solidaritat', impulsat per l'Ajuntament de Girona. En aquesta ocasió, l'ONG NouSol col·labora en la presentació de la pel·lícula i serà l'Èlia Borràs, membre de l'entitat, la moderadora de l'acte.

El llargmetratge mostra la realitat artística de Burkina Faso i l'enorme comunitat d'artistes i ciutadanes compromeses amb l'art que acull. La música, el cinema, l'ecologia, l'art visual o l'arquitectura són alguns dels sectors on es potencia aquesta resistència creativa i cultural, la qual pot tenir el poder de transformar la política. Aquesta lluita és una inspiració per a l'Àfrica i la resta del món.

L'assistència és gratuïta.

Data: 

Dimarts 19 des

Hora: 

19:30

Organitzador: 
Ajuntament de Girona i ONG NouSol
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@nousol.org