Visita a l'exposició «IA: Intel·ligència artificial» amb interpretació en llengua de signes

Imatge promocional de la visita amb interpretació en llengua de signes de l'exposició "IA: Intel·ligència artificial"
Barcelona
Dijous, 25/01/2024

Visita guiada a l'exposició "IA: Intel·ligència artificial" del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb interpretació de llengua de signes catalana dirigida a persones sordes i als seus familiars o acompanyants.

La intel·ligència artificial s'ha introduït ràpidament a la nostra vida quotidiana, generant oportunitats per camps com la recerca i a l'hora despertant preocupacions i dilemes ètics. L'exposició "IA: Intel·ligència artificial" del CCCB ens convida a apropar-nos de forma entenedora a aquesta tecnologia decisiva pel futur de la humanitat, a experimentar-la i a reflexionar sobre els reptes que planteja. El 25 de gener i el 6 de març del 2024 a les 17 h, es farà un recorregut comentat dins l'exposició amb interpretació en llengua de signes catalana a càrrec de la Federació de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA).

Podeu gaudir de la visita el 25 de gener i el 6 de març del 2024 a les 17 h. El preu general és de 6 €, de 4 € en cas d'optar al preu reduït i gratuïta per aquelles persones que tenen la targeta acreditativa de la discapacitat de la Generalitat de Catalunya.

Data: 

Dijous 25 gen

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cccb.org