El cartell dels disbarats

Mostra de cartells famosos utilitzats al taller "El cartell dels disbarats"
Barcelona
Dimecres, 03/01/2024

Quins ingredients ha de tenir un bon cartell? Explora'ls al taller "El cartell dels disbarats" que ofereix el MNAC el dimecres 3 de gener del 2024 dins del programa Nadal al MNAC #EnFamília.

El taller "El cartell dels disbarats" anima a persones de totes les edats a descobrir les funcionalitats dels cartells, transformar-les i reinventar-les creant nous cartells i eslògans a través de la tècnica del collage a partir d'obres d'art modern. Tot aprenent i aplicant recursos que ens ofereix el disseny gràfic, els i les participants podran crear el seu propi cartell seguint processos de gamificació.

L'activitat, especialment dirigida a un públic familiar, està inclosa en el preu de l'entrada general del MNAC, de 12 € i vàlida durant dos dies, que permet accedir a l'edifici, visitar la col·lecció permanent, les exposicions temporals i les terrasses-mirador. Existeixen descomptes per famílies o persones amb el Carnet Jove i també gratuïtat per menors de 16 anys o persones amb discapacitat. Podeu consultar totes les tarifes aquí.

Data: 

Dimecres 03 gen

Hora: 

11:30

Organitzador: 
Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@museunacional.cat