1a jornada 'L’aprenentatge en digital en entorns vulnerables'

Cartell oficial de la jornada 'L'aprenentatge en digital en entorns vulnerables'. Font: Casal dels Infants
Barcelona
Dijous, 02/02/2023

El Casal dels Infants, la Fundació Fèlix Llobet Nicolau i el Maker Convent presenten aquest espai de trobada, pensat per unir professionals i generar diàleg per fer front a la bretxa digital entre infants i adolescents.

El divendres 2 de febrer, de 9.30 a 14 h, se celebra la primera jornada 'L’aprenentatge en digital en entorns vulnerables', una iniciativa que té com a objectiu apoderar socialment els infants, adolescents i joves que es troben en situacions de vulnerabilitat. Les entitats organitzadores són el Casal dels Infants, la Fundació Fèlix Llobet Nicolau i el Maker Convent i són les instal·lacions del Convent de Sant Agustí de Barcelona les que acolliran l'acte.

La jornada pretén ser un espai de trobada per a professionals, per reflexionar i debatre sobre aquesta situació de bretxa digital a la qual s'enfronten diferents famílies. El programa és extens i variat, i inclou xerrades com 'Experiència i Aprenentatges del TIC TAC', i amb dos espais, l'inspiracional i l'experimental, en els quals es desenvoluparan diversos tallers específics per aprofundir en un ampli ventall de temàtiques.

L'assistència és gratuïta i oberta a tothom, especialment dedicada a persones que es dediquen a l'àmbit de l'educació. Cal omplir el formulari d'inscripció.

Data: 

Dijous 02 febr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Casal dels Infants, Fundació Fèlix Llobet Nicolau i Maker Convent
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@casaldelsinfants.org