Projecció del film 'La terra parla àrab'

Fragment de les imatges de promoció del film 'La terra parla àrab'. Font: Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
Celrà
Divendres, 29/12/2023

L'ONG Sodepau presenta i dinamitza aquesta sessió, inclosa en el cicle 'Una història de Palestina a través del seu cinema', amb l'objectiu de conscienciar i debatre sobre l'opressió que viu el poble palestí.

El divendres 29 de desembre, a les 20 h, el Teatre Ateneu de Celrà serà l'escenari de la projecció del film 'La terra parla àrab', de la directora Maryse Gargour. La pel·lícula, en clau documental, repassa i mostra la història de Palestina des dels seus orígens, a través d'imatges d'arxiu inèdites, de documents oficials, de la premsa i de testimonis d'historiadors i habitants de la Palestina d'abans del 1948.

Les membres de l'ONG Sodepau Txell Bragulat i Josep Maria Navarro són les persones que s'encarregaran de la presentació i dinamització de l'acte, organitzat per l'Ajuntament de Celrà. La sessió està inclosa en el cicle 'Cinema i història: una història de Palestina a través del seu cinema'. El documental posa el punt de mira en l'aparició del sionisme a finals del segle XIX i en els orígens de la creació d'un estat jueu a Palestina.

La participació és gratuïta i oberta a tothom.

Data: 

Divendres 29 des

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Sodepau i l'Ajuntament de Celrà
Correu electrònic de l'organitzador: 
sodepau@sodepau.org