Sessió informativa sobre les Subvencions municipals 2024 de l’Ajuntament de Barcelona

A la sessió s'abordaran aspectes clau de la convocatòria i les novetats d’enguany.
Dimecres, 10/01/2024
(En línia)

El CRAJ i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona organitzen una sessió informativa sobre la convocatòria de subvencions.

La Convocatòria general de subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat per a l’any 2024 ja és aquí. Des del CRAJ i el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona organitzen, com cada any, una sessió informativa en línia, destinada a les entitats juvenils, sobre els aspectes clau de la convocatòria i les novetats d’enguany. Durant la sessió, a més, es resoldran tots els dubtes que puguin tenir les persones que assisteixin.

La sessió, que es durà a terme el 10 de gener de 2024, de 18.30 a 20 h, oferirà informació general sobre la convocatòria, tota la documentació necessària i aspectes a tenir en compte, la presentació telemàtica de la sol·licitud pas a pas i el criteri d’incorporació de la perspectiva de gènere i el criteri sobre els beneficis ambientals i socials del projecte.

Per assistir, caldrà inscriure's prèviament a través del formulari que el CRAJ posa a disposició al lloc web de l'esdeveniment. Les inscripcions es tancaran dos dies abans de la formació o quan s’omplin les places disponibles. Es prioritzaran les persones membres d’associacions i col·lectius de joves de la ciutat de Barcelona.

Data: 

Dimecres 10 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
CRAJ i Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@crajbcn.cat