Debat: 'És possible finançar una renda bàsica?'

La jornada 'És possible finançar una renda bàsica?' es farà el 17 de gener a les 16 h a Barcelona. Font: Col·legi d'Economistes de Catalunya
Barcelona
Dimecres, 17/01/2024

L'Oficina del Pla Pilot per Implementar la Renda Bàsica Universal a Catalunya i el Col·legi d’Economistes de Catalunya organitzen l'acte 'És possible finançar una renda bàsica?', el 17 de gener a Barcelona.

Una jornada per reflexionar sobre la viabilitat de finançar una renda bàsica universal a Catalunya, tenint en compte els límits competencials, els principis que regeixen el sistema fiscal, la importància dels impostos i els canvis derivats de les noves formes de treball, entre altres qüestions. Aquest són els eixos a partir dels quals es desenvoluparà 'És possible finançar una renda bàsica?', el 17 de gener a Barcelona. Es farà a les 16 h a l'Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya (plaça de Gal·la Placídia, 32, Barcelona).

La ponència 'Proposta de finançament d'una renda bàsica universal per Catalunya', a càrrec de Jordi Arcarons i Bullich, que és catedràtic d'economia aplicada de la Universitat de Barcelona (UB), i el col·loqui 'Reptes i oportunitats de la renda bàsica universal i la seva sostenibilitat financera', amb persones expertes en economia serviran per analitzar si és possible establir una renda bàsica universal.

És un acte obert a tothom, gratuït i cal fer la inscripció.

Data: 

Dimecres 17 gen

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Col·legi d’Economistes de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
cec@coleconomistes.cat