Diada per la Noviolència 2024: Shireen Abu Akleh

A la imatge surt la periodista Shireen Abu Akleh i s'indica les dades de l'acte de la Diada per la Noviolència 2024. Serà el 28 de gener a les 12 hores a la Rambla del Celler.
Sant Cugat del Vallès
Diumenge, 28/01/2024

La Diada per la Noviolència de 2024 la dediquem a la periodista palestina Shireen Abu Akleh.

La Universitat Internacional de la Pau celebrem una nova Diada per la Noviolència. Enguany, volem retre homenatge a la periodista palestina Shireen Abu Akleh, assassinada per l’exèrcit d’Israel durant la cobertura d’una incursió militar a la ciutat de Jenin (Palestina).

La periodista anava ben identificada amb l’armilla de premsa i, tot i això, l’exèrcit israelià li va disparar. El productor va afirmar que el primer tret no els va atrapar, el segon tret li va donar a ell i el tercer va matar Shireen Abu Akleh.

Els atacs contra periodistes són atacs contra la llibertat d’informació i són tàctiques planificades per amagar la realitat del que està passant.

Shireen Abu Akleh era una de les periodistes referents en àrab i va ser de les primeres corresponsals a informar des de Palestina per Al Jazeera.

L’acte serà el pròxim 28 de gener a la rambla del Celler (Sant Cugat del Vallès) a les 12 hores, on llegirem un manifest.

Data: 

Diumenge 28 gen

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Universitat Internacional de la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@unipau.org