Curs d'iniciació al voluntariat en línia

El curs és virtual a través de l'aula virtual del Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.
Dimarts, 20/02/2024 fins Dimecres, 20/03/2024
(En línia)

La formació està adreçada a persones que han iniciat el voluntariat en una entitat o que tenen interès per a incorporar-se com a persones voluntàries.

Del 20 de febrer al 20 de març tindrà lloc el curs d'iniciació al voluntariat en línia a la plataforma virtual del Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya (PFAVC). El curs oferirà coneixement sobre el significat, elements bàsics i els valors de l’acció voluntària. El curs està reconegut pel Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya. Per tenir dret al títol s’ha d’assistir al 80% del curs i realitzar les activitats proposades.

La formació està adreçada a persones que han iniciat el voluntariat en una entitat o que tenen interès per a incorporar-se com a persones voluntàries. Per participar-hi es requereixen coneixements d’internet a nivell d’usuari i tenir accés a un ordinador amb un processador de text, com Word o similar. La docent del curs serà Laura de la Morena, graduada en pedagogia i ha estudiat un màster en antropologia. A més ha treballat com a responsable de voluntariat en diferents entitats.

El curs es desenvolupa en el marc de l’aula virtual de la plataforma Moodle del PFAVC on estan allotjats els continguts del curs que els participants hauran de llegir o visualitzar. A partir dels continguts facilitats, la formadora planteja un seguit d’exercicis (individuals i grupals) que els participants hauran de realitzar en el marc de la mateixa plataforma Moodle. Es calcula que la dedicació a la lectura dels continguts i la realització dels exercicis és de 18 hores.

Per participar a la formació, cal inscriure's prèviament. El preu de la inscripció és de 10 euros per a les entitats federades, i de 20 per a les no federades.

Data: 

Dimarts 20 febr

Hora: 

08:00

Organitzador: 
Pla de Formació de Voluntariat de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
formacio@voluntaris.cat