69a trobada ScratchEd Meetup a Barcelona

Cartell promocional de l'acte. Font: Aumentame
Barcelona
Dissabte, 17/02/2024

Aumenta.me ha organitzat la trobada anual sobre la realitat augmentada, virtual i mixta a l'educació que tindrà lloc el dissabte 17 de febrer a Barcelona.

Les inscripcions os permetran partipar de la trobada.

El programa s'adreça a les persones interessades en la realitat augmentada i les seves aplicacions al sistema educatiu. Tindrà dues parts, presentació de treballs de 9 a 14 hores i tallers de 16 a 18 hores.

La ponència principal serà desenvolupada per Frank del Águila, professional TI especialitzat en desenvolupament de serious games

des de la seva empresa Delaguila Games

Es presentaran diferents treballs d’aplicació de la realitat augmentada, la realitat virtual i el metavers en casos pràctics i en diferents nivells educatius amb tres ponències:

  • Edu Virtual Challenge (formar docents per crear experiències gamificades a l’aula amb reptes relacionats amb els ODS de manera col·laborativa)
  • Digital Twin Boxes (programa pioner de formació i capacitació tecnològica en realitat virtual immersiva gamificada)
  • 'Què tenen en comú la Realitat Augmentada, l'Escolta Activa, els jalapenys, els ODS a l'aula, i la Intel·ligència Artificial?' (es destaca la complexitat de l'educació i la importància de l'enfocament pluridisciplinar en la formació docent)

Els tallers son diversos com els següents:

  • 'Cospaces virtual tour' impartit per Pol Aparicio que crearà un tour virtual per veure amb dispositius mòbils utilitzant ulleres de VR.

  • 'Metavers Educatiu: formació docent i aplicacions pràctiques de la RV' on Manuel Zarza i Marta Oliva treballaran amb Meta Quest 2, mòdul gamificat i laboratori d’eines immersives.

  • 'Merge cube design impartit per Ester Magrinyà on es dissenyarà i crearà un Merge Cube mitjançant l'aplicació CoSpaces

Data: 

Dissabte 17 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Aumentame
Correu electrònic de l'organitzador: 
aumentame@ciberespiral.org