Música i tecnologia a les grades del Canòdrom

Una de les DJ participants en els actes del 8M al Canòdrom de l'any passat. Font: Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica - Canòdrom.
Barcelona
Divendres, 01/03/2024

El pròxim 1 de març les grades del Canòdrom s'omplen de música, tecnologia i reivindicació.

L'Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica - Canòdrom commemora el Dia Internacional de les Dones amb una jornada amb debats, concerts i activitats de participació oberta que volen reivindicar la presència de les dones i les identitats no binàries en espais on encara no s'ha aconseguit la paritat de gènere.

En aquesta nova edició del 8M al Canòdrom participaran artistes que estan creant i experimentant amb la tecnologia d'intel·ligència artificial musical en el seu vessant més positiu. A més, també es posarà el focus en què s'està fent per protegir a les creadores d'aquesta tecnologia que s'alimenta de tota creació humana.

  • La programació començarà a les 17 h amb la Batalla de Prompts Musicals a càrrec de les enginyeres de so i productores musicals M. Stella Tavella i Giulia Silvestri i la doctoranda en IA musical i ètica Roser Batlle.
  • A les 18.30 h l'artista emergent de Nou Barris i veïna del Canòdrom ALBXROTO oferirà un concert de pop electrònic.
  • A continuació, cinc artistes, pensadores, creadores i tecnòlogues participen en un debat sobre la transformació digital s'està produïnt en el món de la música.
  • Per acabar la jornada, a les 20.30 h, la física, música, compositora de bandes sonores i productora de música d’avantguarda nara is neus oferirà un concert on proposarà un viatge emocional musical delicat i eteri acompanyat per un joc de llums que aniran prenent vida com una extensió del so i d'ella mateixa.
Data: 

Divendres 01 març

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Ateneu d'Innovació Digital i Democràtica - Canòdrom
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@canodrom.barcelona