Presentació del conte solidari 'Els vuit mil estels de l'Ànnia'

Cartell de la presentació del conte 'Els vuit mil estels de l'Ànnia'.
Banyoles
Dijous, 29/02/2024

Amb la compra d'aquest conte solidari es dona suport a diferents programes de recerca i visibilització del càncer infantil del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El dijous, 29 de febrer a les 18 h, tindrà lloc una nova presentació del conte solidari 'Els vuit mil estels de l'Ànnia', un llibre basat en la història de superació de l'Ànnia i la seva lluita contra el càncer. La Llibreria l'Altell de Banyoles acull la presentació d'aquest conte escrit per Meritxell Margarit i il·lustrat per Txell Darné, amb pròleg de Kílian Jornet. Durant la presentació, que anirà a càrrec d’Olga Cercòs, hi seran presents les autores, l'Ànnia i la seva família.

El conte explica la història de l’Ànnia, una nena malalta que somia pujar l’Everest, a més de vuit mil metres d’altitud. Amb l’ajuda dels seus amics aconseguirà que cada metre conquistat es converteixi en un estel. Amb la compra del conte, es dona suport, a través de l'Associació 8.000 estels, a diferents programes de recerca i visibilització del càncer infantil del Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR). Es tracta d'una iniciativa que se suma a la resta de projectes solidaris amb els quals compta l'entitat, impulsada pels pares de l'Ànnia.

Data: 

Dijous 29 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Associació 8.000 Estels
Correu electrònic de l'organitzador: 
laltell@laltell.cat