Taula rodona: 'Fotoperiodisme i drets humans'

3ª Trobada Global Humanitaria amb Gervasio Sánchez i Sandra Balcells.
Barcelona
Dimecres, 05/06/2024

Taula Rodona organitzada per Global Humanitaria que comptarà amb la participació dels periodistes Gervasio Sánchez i Sandra Balsells.

Es tracta de la 3a Trobada Global que tindrà lloc el proper 5 de juny, a l'Aula Magna de la Casa Convalescència de Barcelona. Ens acompanyaran els periodistes Gervasio Sánchez i Sandra Balsells per parlar de 'Fotoperiodisme i drets humans'.

La inscripció és gratuïta i la pots fer fins el 4 de juny des d'aquest enllaç.

Sandra Balsells, és fotoperiodista i professora universitària. A més de documentar el desmembrament de l'antiga Iugoslàvia, ha realitzat nombrosos reportatges a Israel, Palestina, Mèxic, Romania, Canadà, Cuba, Moçambic, Haiti i Sicília. Ha participat en exposicions individuals i col. lectives i el seu material s'ha publicat en mitjans nacionals i internacionals.

Gervasio Sánchez ha cobert, des de 1984, 26 conflictes armats , a l'Amèrica Llatina, la guerra del Golf o la dels Balcans. Premi Nacional de Fotografia “por su compromiso continuado con la fotografía como herramienta de denuncia de la violencia”. És autor de diversos llibres fotogràfics, entre ells 'Mujeres Women/Afganistán', 'Kosovo', 'Niños de la guerra', 'Sierra Leona. Guerra y Paz', 'La caravana de la muerte. Las víctimas de Pinochet', 'Vidas minadas' y 'Sarajevo 1992-2008'.

Aquest acte forma part del cicle d'activitats gratuïtes que l'ONG Global Humanitaria organitza amb motiu del 25è aniversari de la entitat. L’objectiu de les Trobades és generar espais participatius on compartir reflexions amb experts de diferents àmbits, al voltant de temes com la protecció de la infància i adolescència, els drets humans, la igualtat de gènere, les crisis humanitàries, el canvi climàtic o la sobirania alimentària.

Global Humanitària és una ONG de Cooperació Internacional al Desenvolupament. Treballem per promoure processos participatius de transformació social que enforteixin l'accés i l'exercici dels drets humans fonamentals de la infància vulnerada i de les comunitats a què pertany, des d'un enfocament de gènere i de cultura de pau. Com a organització no governamental, treballem des de l'any 1999 amb les poblacions més desafavorides de l'Amèrica Llatina, l'Àfrica i l'Àsia.

Data: 

Dimecres 05 juny

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Global Humanitaria
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacion@globalhumanitaria.org