Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions destinades a activitats relacionades amb la promoció i la implementació de l'Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible a Espanya, 2024

Subvencions a projectes i iniciatives les finalitats de les quals siguin l'impuls, la promoció i l'alineació de polítiques públiques, així com la realització d'activitats per a l'enfortiment i implementació de l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible a Espanya per l'any 2024.

Convocant: 
Ministerio de Derechos Sociales, Consumo y Agenda 2030
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 20 Maig, 2024
Termini convocatòria: 
07/06/2024
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Participació ciutadana i Polítiques socials
Recerca i Innovació
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

Les subvencions aniran destinades a:

  • Projectes que promoguin accions d'incidència política i social per a l'impuls de polítiques públiques i planificació estratègica alineades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030 i amb l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030.
  • Projectes que promoguin la generació i implementació de projectes pilot i de bones pràctiques que afavoreixin el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'Agenda 2030, i que contribueixin a l'abordatge dels reptes país prioritzats en l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030.
  • Projectes situats en el marc de la innovació social i la R+D+i que plantegin noves metodologies, escenaris i enfocaments que contribueixin a donar resposta als reptes país prioritzats en l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030 i que tinguin com a eix vertebrador la recerca i el coneixement.
  • Projectes i iniciatives que promoguin el treball en xarxa i a la generació d'aliances multiactor inclusives, en línia amb l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible 17, que tinguin com a objectiu enfortir i accelerar la implementació de l'Agenda 2030 i contribueixin a l'abordatge dels reptes país prioritzats en l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030.
  • Iniciatives de comunicació i desenvolupament de campanyes transformadores que generin coneixement i implicació de la societat en general amb l'impuls de l'Agenda 2030 i de l'Estratègia de Desenvolupament Sostenible 2030.